NordVPN giver hackere en sur tilværelse

Online sikkerhed er kun blevet mere aktuel over den senere årrække. Vi ved alle sammen, at der en mulighed for, at vores software kan hackes, vores skærm kan aflæses, og at vi ikke har mange chancer, skulle vi blive udvalgt af en hackergruppe. Her kommer NordVPN ind i billedet. Det er ikke et antivirusprogram, som vi kender dem. Det handler om ip-adresser. Den adresse, din enhed har for overhovedet at kunne agere online og for at kunne kommunikere med andre ip-adresser. Hvad nu, hvis man kan fjerne, altså anonymisere, den enheds adresse? Så kan hackerne vel intet stille op? 

Online sikkerhed

Hvis du er privat bruger af internettet, hvad har du at frygte? Du har hackerangreb, malware og udspionering, som gør dig udsat. Har du et antivirusprogram, vil du dog være godt dækket ind. Det er svært at konkurrere med store hackergrupper – og hvorfor skulle de angribe dig. Har du dog særligt brug for en sikker netværksforbindelse, kan det klart anbefales at bruge et program som NordVPN. Det kan være en virksomhed, en organisation eller bare en borger, der ikke ønsker andre at have andre mennesker med sig, når de er online – og her er NordVPN genial. 

Det fungerer ved, at din adresse ændres. Du kan vælge det land, hvorfra du ønsker at tilgå nettet fra. Det kan f.eks. være ønsket, hvis du benytter streamingtjenester og gerne vil benytte det udenlandske indhold. Det kan også være en fordel, hvis du er en virksomhed eller privatperson, som ikke vil tjekkes af forskellige tjenester. Du eller I opnår en krypteret adgang til nettet, hvor det er tæt på umuligt at spore dine aktiviteter tilbage til dig. 

NordVPN til alle enheder

NordVPN er nok den bedste af udbyderne i Danmark, som tilbyder denne service. De gør det lige nu muligt for dig at bruge deres tjeneste på alle enheder, uden at apps, browser og andet kan følge dig. Det gør dig i stand til at agere online, uden at din placering i verden dikterer, hvordan din browser eller app tager sig ud. Udover at være genial mod sporing og overvågning for os danske brugere, er den også genial til udsatte borgere i stater, hvor internetadgangen er stærkt begrænset. Når du skjuler din ip-adresse, fjernes du fra den statslige radar, som ellers kan følge dig.

Kan bekæmpe industrien

Der kan være udfordringer for en virksomhed ved at benytte VPN. VPN for en virksomhed eller organisation skal ses som en genial måde at formidle data og benytte internettrafikken, uden at andre mennesker kan følge med. Der er en kæmpe industri for hackere, som f.eks. kan følge med, når virksomheden køber varer m.m. og deraf stjæle følsomme informationer som bankoplysninger. Det giver ikke bare virksomheden et dårligt ry, det giver også hackerindustrien yderligere et incitament til at hacke som en levevej. NordVPN er den bedste udbyder til at stoppe hackerne.