Lebara Mobile regnes for et af de billigste mobilabonnementer i Danmark

Lebara Mobile blev etableret i 2001 med hovedsæde i London og regnes for et af de billigste mobiltelefon selskaber i Danmark. Lebara Mobile blev lanceret i Danmark i juni 2005 og forhandles af over 5000 butikker i hele landet.

Man kan få 2 forskellige abonnementer hos Lebara. Lebara Standard og Lebara Premium. Lebara Standard koster 19 øre pr. minut til Danmark og er gratis til andre Lebara kunder. Der er ikke noget minimums forbrug og er gratis i oprettelse og abonnement.

Lebara Premium koster 9 øre per minut til Danmark og er også gratis til andre Lebara kunder. Her er dog et minimums forbrug på 150 kr. pr. måned samt 6 % i abonnement pr. måned af ens forbrug. Det vil sige at ved optankning med 150 kr. koster det 9 kr. Premium koster 49 kr. i oprettelse.

På begge abonnementer koster SMS 20 øre og de tager 49 øre i opkaldsafgift. SMS til udlandet koster 2,25 kr. og MMS 1,99 kr.

Det er muligt at købe taletid som “skrabekort” men her svinger prisen fra 39 øre til 1,99 kr. pr. minut, alt efter hvor stort beløb man køber. Man kan købe 100 kr., 200 kr. og 500 kr. skrabekort.

Hvis man vil bruge Lebara til at ringe i Danmark og til udlandet kan man overføre sit nuværende telefonnummer fra et andet mobilselskab gratis. Lebara har nogle af mobil markedets laveste priser på opkald til udlandet.

Happiimobil er en del af happii.dk, der forhandler elektronikprodukter. Happiimobil har både taletids abonnementer for private og til erhverv. Der findes 2 former for taletid til private nemlig basiic og maxii.

Begge abonnementer har ingen opkaldsafgift og viderestilling til telefonsvarer er gratis. Happii-basiic har gratis abonnement hvorimod happii-maxii koster 99 kr. pr. måned. Basiic koster opkald 1 øre pr. sekund og maxii 10 øre pr. minut. Hvis man ringer mere 300 min. på en måned koster det dog 89 øre pr. minut. Begge typer takseres pr. påbegyndt sekund.

Begge abonnementer koster oprettelsen af nyt nummer 99,00 kr. inkl. 99,00 kr. taletid. Det koster 8 øre pr. afsendt SMS, men det er muligt at tilmelde sig Fri for 79,00 kr. pr. måned. Viderstilling til øvrige telefoner koster 0,60 kr. med basiic og 0,10 kr. med maxii.

Happiimobil har også taletidskort til erhverv kunder som de kalder happii-busiiness. Her kan man administrere flere mobilnumre fra et login. Det koster 30 øre pr. minut at ringe mellem numrene som er tilmeldt sammen og 60 øre pr. minut til andre mobiltelefoner. SMS koster 10 øre og heller ikke her er der nogen opkaldsafgift eller månedligt abonnement.

Happiimobil tilbyder data-fri 3 Mbit/s mobilt bredbånd for 269 kr. pr. måned. 1 Mbit/s koster 198 kr. pr. måned. Har man et lille dataforbrug, kan man med fordel vælge data-minii, hvor privatkunder betaler 2,50 kr. pr. Mb, med et minimumsforbrug på 25 kr. pr. måned.