Pebernødder med kardemomme

Konfekt

Knasende sprøde pebernødder med kardemomme

Ingredienser:
750 g mel
375 g smør eller margarine
125 g mørk farin
250 g sukker
1 stk. æg
lidt fløde
1 stor tsk. hjortetaksalt
½ tsk. kardemomme
Vanille kornene fra 2 stang vanille

Smuldr smøret i melet. Bland resten af ingredienserne i, ælt det hele sammen, og stil det på køl i 1 time. Tril dejen i små kugler i en jævn størrelse og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
Bages i varmluftovn ved 200 grader, til de er gylden brune (ca. 5-10 min).

Server de knasende sprøde pebernødder i en flot eksklusiv sølvboks med låg.

Juledrink

Klik her og få opskriften på den dejligste juledrink af rødvin og kirsebærlikør tilsat julens krydderier.

sølvboks med låg til opbevaring af pebernødder   bon bon skål    opsats med glasklokke
 Perfekt til pebernødder ....      til juleslik.....              til konfekt ....