Champagne picnic på første klasse

                  Rigas Sparkling Wine - Skøn champagne til picnic turen   Et flot champagneglas til picnic turen 

Oste anretning til picnic turen

Oste anretning til picnic turen

Picnickurv i sølv

Lækre oste til picnic turen

Champagne brunch i slotsparken - en barok picnic oplevelse på første klasse

Et par af mine bedste veninder havde sidste år arrangeret champagne brunch i den barokke have Jardin des Tuileries i Paris på en skøn solskinsdag i september. Dér sad vi med kølig champagne, lækre franske oste og nybagt fransk flutes og nød hinandens dejlige selskab og en fantastisk panorama udsigt til det storslåede Musée du Louvre og den fascinerende barokke arkitektur, som vi var omgivet af.

Nu har jeg lige fået 2 super fede picnickurve hjem, og jeg får en voldsom lyst til at genskabe den dejlige picnic oplevelse fra Paris.

Picnickurvene, som fås i guld eller sølv, er udstyret til 2 personer med champagneglas og vandglas i glas og tallerkener i keramik, sammen med bestik, stofservietter, en vinproptrækker og en picnic køletaske til at holde vin eller madvarer kølige.

Inviter din kæreste eller bedste ven på en barok picnic oplevelse på første klasse med et super lækkert champagne brunch traktement i en dejlig barok slotshave.

Luksus picnic for 2 - som bryllupsgave
Picnickurven er også en god bryllupsgave idé til det nyforelskede brudepar, evt. med en symbolsk og kærlig påmindelse om også at huske hinanden, når der engang imellem går lidt hverdag i ægteskabet.

Mit bedste picnic tip...

De vigtigste ingredienser til et picnic arrangement er godt selskab, god mad og vin, dejligt vejr og et skønt sted at sidde og nyde det hele. - Og så skal det helst være nemt at arrangere, så her er mit bedste bud på et nemt og lækkert champagne brunch traktement til dit næste picnic arrangement .

Dette skal du bruge:

  • En fuldt udstyret picnickurv og et picnic tæppe - klar til at blive taget i brug, når det gode vejr melder sig
  • 1 flaske champagne eller anden mouserende vin på køl. F.eks. Rigas Sparkling Wine, der er Letlands svar på den franske champagne, og som fås i en festlig velour flaske i 6 forskellige farver. Iøvrigt en skøn vin til en ok pris.
  • Et udvalg af gode oste + syltede mandler eller valnødder, evt. lidt grøn pistaciecreme og tørrede røde tranebær som tilbehør sammen med friske vindruer eller kirsebær
  • Skiver af lufttørret parmaskinke rullet omkring et stykke Galia-melon
  • Godt bagerbrød eller kiks
  • Efterret: friske røde jordbær evt. dyppet i lækker mørk chokolade til at fuldende den dejlige picnic oplevelse
  • Lidt solskin og godt humør  

Arranger evt. maden i små dekorative skåle eller dåser, så det præsenterer sig pænt, når det pakkes ud.

 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!

Forfatter: Karina Bach-Sørensen
Dato: 20. maj 2015