Hvor mange penge kan man låne hos Bankly?

Det er naturligvis altid aktuelt at vide, hvor mange penge man kan låne, når man går til en specifik låneudbyder. Hos Bankly har man mulighed for at låne store beløb, og det betyder, at man kan ansøge om et lån på helt op til 300.000 kr., mens det mindste lånebeløb, der kan ansøges om, er 10.000 kr. Man har i høj grad også selv indflydelse på, hvor lang en periode lånet skal tilbagebetales over. Hos Bankly skal løbetiden ligge på mellem 1 og 7 år, så der er gode muligheder for at skræddersy tilbagebetalingen af et lån til ens personlige økonomi. På hjemmesiden vil man kunne få en vejledende pris på, hvad den månedlige ydelse for et samlelån vil kigge på, og man må her være opmærksom på, at der udelukkende er tale om et estimat. Den endelige ydelse vil altid blive fastlagt, når og hvis man bliver godkendt til et lån hos en af de seks samarbejdende banker.

Hvordan udfylder man en ansøgning?

En ansøgning om lån udfyldes på Banklys hjemmeside. Her skal man som udgangspunkt vælge, hvor mange penge man har brug for at låne, og man skal også beslutte sig for, hvor lang tid man ønsker sig, at lånet skal tilbagebetales over. Det er også i denne forbindelse, at der skal indtastes personlige data som eksempelvis navn, adresse og CPR, mens man også vil være forpligtet til at give forskellige oplysninger omkring både privatøkonomi og bolig. Når alt er indtastet, sendes ansøgningen simpelt og nemt af sted.

Hvad sker der efter indsendelse af ansøgningen?

Når man har udfyldt og indsendt en ansøgning til Bankly, henter denne låneudbyder automatisk individuelle lånetilbud fra hver af bankerne. Man må dog som låneansøger være bevidst om, at det ikke er sikkert, at man får et lånetilbud, og at en kreditvurdering vil danne beslutningsgrundlag for, om man får et tilbud eller ej. Denne låneudbyder tilbyder meget hurtig ekspeditionstid, og det betyder, at man hurtigt får svar. Når først man har fået tilsendt lånetilbud, skal man blot vælge det tilbud, man finder bedst, og hvis man ikke ønsker at acceptere nogle af tilbuddene, behøver man ikke gøre det – man er nemlig ikke forpligtet til noget som helst.

Hvornår får man svar?

Når man er færdig med at udfylde sin ansøgning til Bankly, må man regne med, at der vil gå nogle timer, før et eller flere lånetilbud er klar. Nogle gange går det dog endnu hurtigere. Hvis man logger ind på Min Side på hjemmesiden, vil man kunne følge med i processen.

Hvad sker der ved accept af et lånetilbud?

Hvis man har modtaget et lånetilbud gennem Bankly, som man ønsker at acceptere, skal processen gøres færdig ved den bank, der har afgivet tilbuddet. Dette gøres ved, at man som låneansøger underskriver den låneaftale, som den pågældende bank har fremsendt.

Hvornår får man pengene?

Når man har accepteret et lånetilbud, vil man allerede modtage pengene efter 1 – 2 dage.

Kundeservice

Hvis man ønsker at komme i kontakt med Bankly, er det muligt både via chat, mail og telefon. Kundeservice har åben alle hverdage mellem 10 og 16. På hjemmesiden kan man også tilmelde sig et nyhedsbrev og få al ny og relevant information tilsendt – eksempelvis om hvordan man kan undgå negativ rente.