Om Barokko.dk

Barokko er Danmarks eneste webshop med et unikt fokus på barok- og rokoko inspireret brugskunst, interiør og livsstil. - Et online univers bygget på en passion for barokkens og rokokoens svungne linjer og dekorative detaljer. Her er mødes feminin romantik og maskulin elegance i et harmonisk mix af klassisk minimalisme og overdådige ornamenteringer.

I webshoppen finder du et nøje udvalgt sortiment af brugskunst, småmøbler, lysekroner og andet bolig interiør, der understreger stilen.

Læs også artiklerne under ”Barokko Inspiration” med meget mere af alt det skønne og storslåede fra den barok- og rokoko inspirerede indretnings- og livsstil.

Barokko er en 100% online virksomhed. Ingen fysisk butik. Til gengæld er der åbent døgnet rundt.

Barokko støtter Red Barnet

Køber du brugskunst og interiør på Barokko.dk støtter du samtidig børnehjælpsorganisationen Red Barnet. Barokko.dk yder et fast månedligt bidrag til organisationen, som kæmper for børns rettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark såvel som i resten af verden.

Uddannelse og beskyttelse er kernen i Red Barnets arbejde, der giver nødhjælp og bekæmper børnearbejde, fattigdom, hiv/aids, seksuelt misbrug mm.

Red Barnet er en del af verdens største uafhængige børneorganisation Save the Children, som hjælper børn i mere end 120 lande.

Læs mere her om Red Barnet og Save The Children:
Red Barnet: www.RedBarnet.dk
Save the Children: www.savethechildren.net

Køb brugskunst og støt Red Barnet