Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Aftaleparter
Aftalen om køb indgås mellem Barokko (herefter ”vi”) og kunden (herefter ”du”).
Købet sker i henhold til disse salgs- og leveringsbetingelser, som du skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling.
Du kan alene påberåbe dig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser, og de oplysninger der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser du accepterer under bestillingsproceduren.

Afgivelse af ordre på www.Barokko.dk
For at gennemføre et køb, skal du først vælge det/de produkter du vil købe. For at afslutte købet går du til "Indkøbskurv" i øverste højre hjørne. Her indtaster du dine adresse oplysninger og ønsket leverings metode. For at kunne gennemføre ordren, skal du acceptere disse salgs- og leveringsvilkår samt eventuelle øvrige vilkår. Klik derefter "Fortsæt til betaling" og indtast dine kort oplysninger. Først når betalingen er gennemført, bliver ordren afsendt til Barokko.
Når du har afgivet en ordre via vores webshop, bliver der automatisk fremsendt en e-mail til dig med en kvittering for modtagelse af bestillingen. Denne kvittering udgør samtidig din ordrebekræftelse og indeholder de nødvendige oplysninger for din dokumentation af bestillingen. E-mailen fremsendes til den adresse, du har oplyst under bestillingsprocessen.
Vi leverer kun til Danmark (Færøerne og Grønland eksklusive). Ordren skal derfor angive en dansk leveringsadresse.
Din faktura for leverancen fremsender vi, når varerne afsendes fra os.

Indgåede aftaler og sprog
Aftalen indgås på dansk.

Betaling
Betaling for købte varer skal ske online ved brug af Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro eller JCB.

    JCB

Der opkræves gebyrer ved betaling med de nævnte betalingskort. Gebyrets størrelse afhænger af, hvilket kort der benyttes til betalingen. Betalingskortoplysninger skal indtastes ved ordreafgivelse, men vi hæver først beløbet på dit kort, når din bestilling forlader Barokkos lager. Der kan aldrig hæves et større beløb end det, du har godkendt under købet.

Betaling håndteres af QuickPay via en betalingsløsning, som er godkendt af NETS. Al datakommunikation under betalingstransaktionen, foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, der udveksles.
Vi registrerer eller opbevarer ikke dine betalingskort- og kontooplysninger.

Priser
Alle priser på varer i vores webshop er angivet i DKK inklusive 25 % moms og eksklusive forsendelsesomkostninger og betalingskortgebyrer. Den samlede varepris plus evt. forsendelsesomkostninger fremgår i Indkøbskurven, mens betalingskortgebyret først fremgår, når kortoplysningerne er indtastet.

Forsendelsesomkostninger
For køb under kr. 600 tillægges en fast pris på kr. 39,00 i forsendelsesomkostninger.
For køb på kr. 600 og derover bliver din ordre leveret fragtfrit.
Forsendelsesomkostningerne pålægges ikke den enkelte vare, men det samlede køb og fremgår derfor først i Indkøbskurven med den samlede bestilling.

Levering og leveringstid
Vi ekspederer din bestilling hurtigst muligt, og senest 30 dage efter bestillingen. Når varerne er afsendt fra Barokkos lager, fremsender vi en e-mail til dig med faktura for købet.
Varerne sendes med PostNord.

For varer der er i restordre vil det forventede leveringstidspunkt blive oplyst til den under ordreafgivelsen oplyste e-mail adresse, og leveringstidspunktet kan være senere end 30 dage efter du har afgivet bestillingen. Hvis vi ikke kan levere dine bestilte varer indenfor 30 dage, får du mulighed for at annullere ordren.
Levering sker til den postadresse du har oplyst under bestillingen, at du ønsker levering til.
Vi ER BERETTIGET TIL AT AFLÆSSE VARERNE PÅ LEVERINGSADRESSE OGSÅ HVOR DU IKKE ER TILSTEDE PÅ LEVERINGSTIDSPUNKTET. NÅR VARERNE LEVERES PÅ LEVERINGSADRESSEN OVERGÅR RISIKOEN FOR VARENS UNDERGANG ELLER TYVERI TIL DIG.

Kan fragtmanden eller kureren ikke foretage en forsvarlig aflæsning/placering på leveringsadressen, tages leverancen med retur og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale.

Fortrydelsesret
HVIS DU ER FORBRUGER, HAR DU 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ KØB AF VARER PÅ BAROKKO.DK.
FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG, DU FYSISK MODTAGER VARERNE. LEVERES ORDREN AF FLERE OMGANGE, REGNES FORTRYDELSESFRISTEN FRA DEN DAG, HVOR DEN SIDSTE DEL LEVERES TIL DIG.
HVIS DEN SIDSTE DAG FOR UDNYTTELSE AF FORTRYDELSESRETTEN FALDER PÅ EN HELLIGDAG, EN LØRDAG, GRUNDLOVSDAG, DEN 24. DECEMBER ELLER DEN 31. DECEMBER, UDLØBER FORTRYDELSESFRISTEN DEN FØLGENDE HVERDAG.
HVIS DU VIL UDØVE DIN FORTRYDELSESRET, KAN DU GØRE DET PÅ 2 MÅDER:

  1. VED AT LOGGE IND PÅ DIN KUNDEKONTO PÅ BAROKKO.DK OG FORETAGE EN RETUR ANMODNING DERFRA. nÅR RETURANMODNINGEN ER GODKENDT MODTAGER DU PÅ MAIL EN RETURNOTA, SOM DU SKAL PRINTE OG VEDLÆGGE PAKKEN

  2. VED AT SENDE EN MAIL TIL INFO@BAROKKO.DK HVOR DU PÅ UTVETYDIG MÅDE MEDDELER OS, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET. HUSK AT OPLYSE NAVN, ADRESSE, ORDRE-ID, SÅ ORDREN KAN IDENTIFICERES.

DU KAN IKKE UDNYTTE FORTRYDELSESRETTEN VED AT AFVISE VAREN VED MODTAGELSE, MED MINDRE DU OGSÅ MEDDELER OS PÅ UTVETYDIG MÅDE, AT DU VIL UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET.
STRAKS EFTER VI HAR MODTAGET DIN MEDDELELSE OM FORTRYDELSEN, VIL DU MODTAGE EN KVITTERING HERFOR PÅ DEN E-MAIL ADRESSE DU OPLYSTE UNDER BESTILLINGSPROCEDUREN.

Fortrydelsesret og ombytning af varer i forbindelse med gavekøb
Hvis du køber en vare, som skal bruges til gave, skal du oplyse i kommentarfeltet ved bestillling, hvilken dato, varen skal gives som gave. Fortrydelsesretten løber så fra den oplyste dato og 14 dage frem jf. betingelserne ovenfor. Skal varen bruges som julegave, skal dette også oplyses i kommentarfeltet og varen kan således ombyttes frem til og med 15. januar det efterfølgende år.

Returnering og tilbagebetaling
Når du har meddelt os, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt og altid indenfor 14 dage. Varen skal returneres til:

Barokko.dk
Jupitervej 10
7430 Ikast

Du bærer selv risikoen og ansvaret for varerne under returneringen, indtil vi modtager dem. Vi anbefaler dig derfor, at varerne pakkes forsvarligt og sikkert inden returneringen, og at du opbevarer kvittering for afsendelsen af varerne.
Alle udgifter ved returnering af varerne skal du selv betale. Hvor varen i kraft af sin art ikke kan returneres med almindelig post, kan du vælge at benytte den af os anviste fragtmand eller kurer. Returomkostningen udgør da kr. [**]. Ved anden returneringsform kan din omkostning være større eller mindre. Varer der sendes underfrankeret eller på efterkrav modtages ikke.
Senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet, tilbagebetaler vi alle beløb modtaget fra dig i forbindelse med købet der fortrydes, inklusive varens fulde pris, gebyrer samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste standard leveringsmetode vi har tilbudt, uanset hvilken leveringsform, du konkret har valgt. Fortrydes kun en del af købet, krediteres eventuelle fragtomkostninger dog ikke.
Vi kan dog uanset det ovenstående tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget enten varen, eller til vi har modtaget dokumentation for, at varen er returneret til os.
Med mindre du udtrykkeligt har anmodet om andet, sker tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved gennemførelsen af købet.
Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen, og varen skal kunne sælges videre til en anden kunde. Du hæfter dog kun for en eventuel forringelse af varen værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Hvis du tager varen i brug inden udnyttelse af fortrydelsesretten og tilbageleveringen til os, eller skades varen under returforsendelsen, hæfter du derfor for varens værdiforringelse.
VED RETURNERING BEDES DEN FAKTURA KOPI, DER FREMSENDES SAMMEN MED VAREN BENYTTET. HVIS FAKTURA KOPIEN IKKE FOREFINDES, KAN DU ENTEN DOWNLOADE OG UDSKRIVE EN NY FRA DIN KUNDEKONTO PÅ BAROKKO.DK ELLER VEDLÆGGE OPLYSNINGER OM DIT NAVN OG ADRESSE, SÅ VI KAN IDENTIFICERE DIG OG DET RELEVANTE KØB.

Mangler og reklamation
For købet finder købelovens mangelsregler anvendelse.
Vi yder i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på solgte varer. For varer med begrænset levetid, er reklamationsretten dog begrænset til den levetidsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt.
Reklamationsretten omfatter oprindelige mangler – dvs. mangler, som var tilstede på leveringstidspunktet uanset om disse var synlige eller ej på dette tidspunkt. Skader på varerne som opstår efter levering samt almindelig slitage er ikke at anse som en mangel.
Reklamationsretten beregnes i alle tilfælde fra varen er modtaget.
Reklamation over mangler skal fremsættes overfor os inden for rimelig tid efter du har opdaget manglen.
Reklamation kan fremsendes til os på adressen:

Barokko.dk
Jupitervej 10
7430 Ikast

Reklamation kan også fremsendes på e-mail: info@Barokko.dk

eller indtelefoneres på tlf.: 96 60 20 80

Lider salgsgenstanden af en mangel, kan du i overensstemmelse med købeloven § 78 vælge mellem
1) afhjælpning af manglen
2) omlevering
3) et passende afslag eller
4) at hæve købet forudsat manglen ikke er uvæsentlig.
Du kan dog ikke kræve afhjælpning eller omlevering, hvis dette er umuligt, eller det vil påføre os uforholdsmæssige omkostninger.
Hvis vi tilbyder at afhjælpe en mangel eller foretage omlevering, kan du endvidere ikke kræve et forholds-mæssigt afslag eller hæve købet.
Vi afholder omkostningerne ved en returnering af mangelbehæftede varer og ved genfremsendelsen, hvis du fremsender varerne med den af os anviste fragtmand eller kurer, og du benytter det fra os rekvirerede rekvisitions-nummer.

Klagebehandling
Hvis vi ikke sammen kan finde en tilfredsstillende løsning på en reklamation, du har fremsat i forbindelse med dit køb, eller øvrige forhold du har klaget over til os, kan du som forbruger klage til Forbrugerklagenævnet, hvis den vare eller ydelse du har købt og som din klage vedrører, har kostet mindst 800 kroner. Den øvre beløbsgrænse er 100.000 kroner for alle slags sager.
Det koster 160 kr. at klage til Forbrugerklagenævnet. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i din klage.
De nærmere vilkår og betingelser for at klage og fremgangsmåden kan ses på www.kfst.dk. Klage kan indgives online på www.forbrug.dk.

Kontakt og virksomhedsoplysninger
Du har mulighed for at kontakte vores kundeservice i vores åbningstider.

Vores fulde virksomhedsnavn, fysiske adresse og øvrige kontaktoplysning er:

Barokko v/Karina Bach-Sørensen
Jupitervej 10
7430 Ikast
CVR-nr: 29295549

Tlf.: 96 60 20 80
E-mail: info@Barokko.dk


Persondatapolitik

Formål
Denne persondatapolitik har til formål at beskrive, hvordan Barokko indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.
Personoplysninger er oplysninger, der kan benyttes til at identificere en person, så som navne, privatadresser, e-mail adresser samt andre kontaktoplysninger.

Hvilke oplysninger indsamles?
Barokko har behov for at indsamle og registrere visse personoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse mv. (ikke kreditkortoplysninger), for at kunne administrere ekspedition af afgivne ordrer i webshoppen og levering af de bestilte varer.

Når sådanne oplysninger registreres, sikrer Barokko, at det sker med brugerens samtykke og således, at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres. Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Barokko indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af disse ydelser. Det vil være muligt for sitets brugere at indtaste supplerende oplysninger, som kan målrette Barokko’s service yderligere. Dette er dog på frivilligt basis og har alene til formål at optimere brugeroplevelsen.

Ledelsen i Barokko er dataansvarlige. Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som CPR nr. eller konto numre.

Videregivelse af registrerede personoplysninger
Barokko videregiver og sælger ikke indsamlede personoplysninger til tredjeparter. Dog kan personoplysninger medoverdrages i tilfælde af overdragelse af virksomheden, fusion el.lign.

Persondata videregives herudover kun i det omfang lovgivningen kræver dette, eller hvis der foreligger en retskendelse herom.

Hvordan indsamler Barokko personoplysninger?
Udover personoplysninger, som brugeren selv indtaster på websitet Barokko.dk ved afgivelse af ordrer, anvender websitet cookies. Bl.a. såkaldte session cookies, der bruges til at holde styr på, hvad kunden har lagt i indkøbskurven.

Cookies er små datafiler, som lagres på brugerens harddisk. Der gemmes ikke personhenførbare oplysninger i cookies. Ved brug af cookies kan brugeren genkendes ved næste besøg på Barokko.dk og bl.a. kan brugernavn huskes, så dette ikke skal indtastes igen.

I Internet browseren kan vælges, om cookies accepteres eller ej. Cookies kan ligeledes slettes via browserens indstillinger. Dette kan i Internet Explorer gøres under menuen 'Funktioner' -> 'Slet Browserdata' -> 'Slet cookies'

Logstatistik
Barokko.dk anvender også cookies til logstatistik med det formål at indsamle statistiske data, der kan danne grundlag for udarbejdelse af bl.a. besøgstatistikker, statistikker på sidevisninger, produktvisninger mm.

Sikkerhed
Ved betaling i webshoppen transmitteres alle kortoplysninger krypteret til betalingsudbyderen (Nets Danmark eller TELLER ved udenlandske betalingskort). Barokko har derfor ikke adgang til sådanne kortoplysninger. Når brugeren befinder sig i et område, hvor data transmitteres krypteret, vil brugeren kunne se angivelsen ”SSL” i browseren og en låst hængelås i nederste højre hjørne.

Personoplysninger og anden kommunikation opbevares og transmitteres ikke krypteret. Ved henvendelse til Barokko, som indeholderpersonfølsomme oplysninger anbefales det, at der benyttes digital signatur til at afsende e-mails med.

Links
På Barokko.dk findes links til andre websites. Ved anvendelse af sådanne links bliver brugeren sendt videre til andre websites på Internettet. Brugeren opfordres til at læse disse hjemmesiders persondatapolitik inden videre benyttelse af siderne, da de kan have en anden persondatapolitik end Barokko.

Kontakt Barokko
Ved spørgsmål vedrørende Barokko’s persondatapolitik kan forespørgsel rettes til:

Barokko.dk
Jupitervej 10
DK - 7430 Ikast
Tlf.: +45 96 60 20 80
E-mail: info@barokko.dk