Boliglån apps uden brug af mobilt bredbånd

Der findes flere og flere forskellige boliglån apps. Det skyldes slet og ret, at forbrugerne gerne vil tjekke de forskellige boliglån via deres smartphone. Med et mobilt bredbånd abonnement, behøver du ikke længere undersøge tingene via en browser. Det giver dig et bedre interface og et hurtigere overblik. Når du leder efter boliglån apps, så undersøg hvad de forskellige boliglån apps har at byde på. Du kan godt tillade dig at stille krav,  for det skal være hurtigt og let at navigere. Det kan ikke svare sig, at benytte boliglån apps, der gør det sværere for dig at få et overblik.

Fordele ved boliglån apps

Der er en række forskellige fordele ved at benytte en eller flere boliglån apps. Udover at du ikke behøver at kigge på en lidt forældet og sjældent brugervenlig mobil-version af hjemmesiderne, er der også andre grunde til at bruge boliglån apps, når du overvejer at købe, sælge eller omlægge dit lån.

Med en boliglån app er det let for dig at beregne lån. Du kan simpelthen taste forskellige tal ind i app’en, enten hjemme på dit bredbånd og hurtigt finde ud af hvilke muligheder, du har for at låne. Med boliglån apps kan du selvfølgelig eksperimentere med forskellige tal – ændre på udbetaling, lånets størrelse osv. Det er ikke noget forpligtende, og du skal normalt ikke engang have en brugerkonto. Hvis du allerede har et boliglån, kan du også bruge forskellige boliglån apps til at regne på lånet. Du kan altså undersøge, om det kan betale sig for dig at omlægge dit lån.

Hurtigt overblik

Når du bruger en app, der er særligt designet til boliglån, kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over markedet:

  • Se hvilke boliger der er til salg nu og her. Det er som bekendt første skridt imod drømmeboligen at finde den.
  • Du kan også blive klogere på, hvad priserne generelt ligger på. Uanset om du gerne vil købe eller sælge, er det godt at vide, hvad boliger generelt koster nu og her.
  • Med en boliglån app kan du også læse om forskellige låntyper. Du kan også indtaste konkrete beløb og finde ud af, hvad forskellige typer af boliglån vil koste dig. – Eller om du skal overveje at omlægge dit boliglån.
  • Som regel skal du ikke bruge NemID eller logge på. Du kan bare bruge app’en, som den er. Det er en god sikkerhed, da det betyder, at der ikke bliver indhentet oplysninger om dig, når du benytter boliglån apps.

Hvad er en app?

App er en forkortelse for det engelske ord “application”. Application betyder helt kort program. Så hver gang du installerer en app, betyder det, at du installerer et program. Begrebet app er med tiden blev den daglige måde at omtale programmer til smartphones og tablets. Boliglån apps er bare ligesom andre apps små programmer, der er lavet til mobiltelefoner, iPhones, tablets og iPads.

I første omgang skal du selvfølgelig have en app, der matcher din telefon. Her vil du som udgangspunkt have valget mellem apps til iPhone eller til Android. De fleste boliglån apps er dog udviklet til alle typer af telefoner. – Men ikke desto mindre, skal du lige tjekke det, før du går i gang.