3 internet – et godt alternativ til mobilt bredbånd

Uanset regnestykket er løsningen med den udendørs antenne rigtig god til huse, der ligger isoleret, langt fra kabler og antennemaster. 3 internet tilbyder derfor et godt alternativ ikke blot til sommerhuset, men også til dig, der bor et lidt afsides sted. Du kan få hurtigt internet, uden kabler eller teknikerbesøg.

4G med god hastighed

Abonnementet til 3’s trådløse internet køre på 4G og giver dig en forventet hastighed for download på 17-71 Mbit/s og for upload på 5-43 Mbit/s. Den store margen skyldes, at hastigheden, trods udendørs antenne og router af god kvalitet, afhænger af det sted, du opholder dig. Hastigheden kan variere.

Mobilt bredbånd

Foruden disse løsninger til internet i hjemmet og i sommerhuset tilbyder 3 internet flere typer abonnementer til mobilt bredbånd. Der er fire typer abonnementer, afhængigt af dit behov for data:

  1. 20 GB: 120 kr. om måneden i abonnement, oprettelse 100 kr., mindstepris 220 kr.
  2. 35 GB: 140 kr. om måneden i abonnement, oprettelse 100 kr., mindstepris 240 kr.
  3. 200 GB: 210 kr. om måneden i abonnement, oprettelse 100 kr., mindstepris 310 kr.
  4. 1000 GB: 300 kr. om måneden i abonnement, oprettelse 100 kr., mindstepris 400 kr.

Ingen binding

Fælles for de fire abonnementer er, at der ikke er binding på abonnementet. Desuden er der i hvert abonnement inkluderet 20 GB data til brug i udlandet under 3’s koncept 3LikeHome, hvor du i 66 lande på flere kontinenter kan bruge dine data, når er på rejse. Samtidig gælder, at hvert abonnement tilbyder servicen Abonnementstjek samt 3’s koncept for datadeling kaldet 3Deling. Endvidere er abonnementerne klar til at fungere med 5G, når dette net bliver udbredt.

Familie abonnement, børne abonnement

I tillæg til alt dette kan du hos 3 internet tegne særlige abonnementer til familiebrug, til børnene, til kæresten, ja i princippet til hvem som helst, du vil dele abonnement med. Måske din mor? Har du et af ovennævnte abonnementer, kan du tilkoble en Ekstra Bruger til dit abonnement for blot 100 kr. ekstra om måneden. Den ekstra bruger får fri tale plus 5 GB data, og der er hverken oprettelsesgebyr eller binding.

Datadeling

Familien med stort dataforbrug kan med fordel abonnere på Fri Tale. Foruden ubegrænset taletid får du 1.000 GB, og for 100 kr. pr. ekstra bruger kan du tilkoble flere personer, der så deles om datamængden. Dette abonnement er uden binding, uden oprettelsesgebyr, og det koster 240 kr. om måneden.

Tjek dækning

3 internet benytter det 4G netværk, som drives af Telia/Telenor i fællesskab. Dette netværk dækker Danmark virkelig godt, men ingen af de mobile netværk dækker hele Danmark. Du må derfor altid sikre dig, at der er dækning i dit område, når du vil have trådløst internet til dit hjem.